GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG Mij'n zorg

Werken in de GGZ: Welke GGZ-organisatie Past bij Jou?

GGZ: Werken in de GGZ

Wat is jouw beeld van werken in de GGZ? Klopt dat ook met de praktijk?

 

Iedereen wil gezond en gelukkig zijn. Toch lukt dat niet iedereen, niet altijd. De geestelijke gezondheidszorg is er om diegenen op te vangen op momenten dat hen dat zelf niet goed lukt. Als professional in de GGZ help je mensen met lichte of beginnende psychische problemen die volop in de samenleving staan, tot mensen die daarbuiten dreigen te vallen.

Ambulante zorg

In de ambulante zorg komen cliënten voor hun therapie of behandeling naar de polikliniek. Soms is ambulante zorg ook bij mensen thuis.

Verslavingszorg

Verslaving ontregelt het leven van mensen en hun naasten. Verslavingszorg biedt hulp en zorgt voor perspectief op betere kwaliteit van leven.

Forensische zorg

De forensische zorg is er voor behandeling, begeleiding én beveiliging van patiënten die door psychiatrische problemen grensoverschrijdend gedrag vertonen.

Basis GGZ

Volwassenen met lichte tot matige psychische problematiek worden geholpen via de Basis GGZ.

Langdurige zorg

Chronisch zieken, kwetsbare ouderen en mensen met een ernstige mentale beperking hebben voortdurende (intensieve) zorg nodig. Zij vallen onder de Wet voor Langdurige Zorg (WLZ).

Jeugd GGZ

Opgroeien gaat niet altijd makkelijk. In de Jeugd GGZ help je kinderen, jongeren, adolescenten, jongvolwassenen en hun naasten.

Wij zijn GGZ Noord

Ben jij een zorgprofessional en gaat geestelijke gezondheid jou aan het hart? In GGZ Noord bundelen de noordelijke GGZ-organisaties hun krachten. Samen delen we docu’s, verhalen en inkijkjes in de dagen van zorgprofessionals en cliënten, zodat mensen meer kunnen leren over dit boeiende vakgebied. Ook vindt je al onze vacatures in Noord-Nederland.

Ontdek alle vacatures